ой,за грудень 2009 року ,а точніше за 2 дні мій набір збільшився 4 одиниці)))))))))
Tama Tention Watch, Hi-Hat Sabian AA 14", China Paiste 802 18", Crash Sabian extra theen 14",
задоволена, як слон таблеткою!!!
а який звук!!!!!!!!! мммммммммммммм
і ТАМА теншн надзвичайно практична річ!!!
ЯКЩО Я ВАМ ПОСМІХАЮСЬ, ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО Я РАДА ВАС БАЧИТИ, МОЖЕ Я УЯВИЛА ЯК ВАС РОЗМАЗАВ ПО ДОРОЗІ КАМАЗ.
Хоть и не сильно барабанная покупка.. Но всеравно можете меня поздравить))) Приобрел на НГ Apple Macbook, теперь играю на своей Ямахе Експлорере вкуче с БФД 2.0. Задержек нет практически вообще)) Шустро и комфортно для работы и развлечений)))
вот, спішу поділитися радістю. Сьогодні пощастило мені відкусити хороший кусок - менш ніж за 300 баксів дісталась мені отака цяцька Tama Swingstar - 20"/10"/12"/14" + стійка на підвісний 14" + журавлик для тарілки + хет + якась стара педалька. Дещо з описаного на фотці нижче
Решил проблему бюджетной записи репетиций)
купил МД рекордер панасоник и Электретный стереомикрофон панасоник с фантомным питанием) звук просто офигительный, вплотную приближается к стереопаре бюджетных конденсаторов) + можно писать линию из микшера
для записи реп \ концертов очень рекомендую
Attachments
sjmr220lrg.jpg (48.97 KiB) Viewed 5294 times
O11F-RP-VC151-FV.jpg (13.77 KiB) Viewed 5420 times