Live Drum'n'bass Band
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Live Drum'n'bass Band
Буквально місяць тому наша хк-група розпалася. Натомість я зацікавився створенням на майбутнє справжньої live dnb команди. Чи є тут на форумі барабанщики, які грають drum'n'bass ритми і бажали б взяти участь у створенні DnB гурту наживо?
Ні, це не для різноманітності. Це буде нормальний повноцінний проект.Чувак, еслиб ты обратился хотяб на денек раньше то был бы розговор,
но я фчера с моим другом басилой уже организовал подобный проект(только для разнообразия стиля игры, ну возможно в будущем для чегото большего.....музыкального большего)
Шукається барабанщик, МС (мабуть тут таких немає взагалі, особливо в галузі ragga-jungle), і один міді-клавіатурщик або перкусіоніст.
Твой проект не для разнообразия не спорю, а я говорю про то шо мы создалиMGK wrote:Ні, це не для різноманітності. Це буде нормальний повноцінний проект.Чувак, еслиб ты обратился хотяб на денек раньше то был бы розговор,
но я фчера с моим другом басилой уже организовал подобный проект(только для разнообразия стиля игры, ну возможно в будущем для чегото большего.....музыкального большего)
Шукається барабанщик, МС (мабуть тут таких немає взагалі, особливо в галузі ragga-jungle), і один міді-клавіатурщик або перкусіоніст.

Брате, у мене є знайомі, зацікавлені створенням гурту, який би лабав клубний музняк в живу... Тобто їх як раз і цікавить драм"н"бейс, ер"ен"бі, хіп-хоп, фанк, єйсід-джаз, тощо... Якщо бажаєшь - могу скинути контакти.MGK wrote:Шкода..
Ще є хтось?
А мені, наприклад, дуже подобається, як Азіан Даб Фондейшн в живу грають, та і Продіджи теж... Самому б цікаво було б таке залабати!

- daztrigger
- Барабанщик тут уже давно ;)
Ну от так зразу, таких тут нема!!!! ображаєте коллега!!!
колись давно я тут виклав своє творчєство...
із задоволенням пограв би з вами, але фізично знаходжусь с північноамериканський український столиці... будете на торонтщині, ласкаво просимо!
в плані рекомендаціі, бажано щоб барабанщик мав електронні барабани, це я так, зрозумів після декількох років спроб грати електронну музику. звичайно є багато акустичних драмерів які валать ОГОГО, але як на мене, це дуже важливий єлемент, який створює справжний драм енд басс, а не його акустичний варіант...
зараз я якраз повністю перейшов на елетронні барабани, коли граю з цими таваріщами, тьолкам дуже подобається
--------------------------------------------------------------------------
итак, вот оно моё творчество:
http://forums.keyfax.com/user-files/211 ... T%20GO.MP3
http://forums.keyfax.com/user-files/211956-GENERATE.MP3
драм анд басс живьем, лайф анд дайрект Laughing
все исполняется в живую в реальном времени. из иструментов я, гитарист (он же вокалист),
ну и понятное дело компутер
установка выглядит так http://drummer.org.ua/forum/viewtopic.p ... &start=270
модуль по миди соеденен с семплером на компутере, каждый пэд запрограмирован на включение и выключение семпла (басс и всякая электроника) или в некоторых случаях, на барабанный звук из модуля, басс бочка тоже с тригером, но только для мяса...
все писалось одновременно (вокал гитара и барабаны), что бы не терять энергию песен. записано на реп базе, никаких студий. будет возможность выложу живое исполнение в клубе, если кому интересно.

колись давно я тут виклав своє творчєство...

із задоволенням пограв би з вами, але фізично знаходжусь с північноамериканський український столиці... будете на торонтщині, ласкаво просимо!
в плані рекомендаціі, бажано щоб барабанщик мав електронні барабани, це я так, зрозумів після декількох років спроб грати електронну музику. звичайно є багато акустичних драмерів які валать ОГОГО, але як на мене, це дуже важливий єлемент, який створює справжний драм енд басс, а не його акустичний варіант...
зараз я якраз повністю перейшов на елетронні барабани, коли граю з цими таваріщами, тьолкам дуже подобається

--------------------------------------------------------------------------
итак, вот оно моё творчество:
http://forums.keyfax.com/user-files/211 ... T%20GO.MP3
http://forums.keyfax.com/user-files/211956-GENERATE.MP3
драм анд басс живьем, лайф анд дайрект Laughing
все исполняется в живую в реальном времени. из иструментов я, гитарист (он же вокалист),
ну и понятное дело компутер

модуль по миди соеденен с семплером на компутере, каждый пэд запрограмирован на включение и выключение семпла (басс и всякая электроника) или в некоторых случаях, на барабанный звук из модуля, басс бочка тоже с тригером, но только для мяса...
все писалось одновременно (вокал гитара и барабаны), что бы не терять энергию песен. записано на реп базе, никаких студий. будет возможность выложу живое исполнение в клубе, если кому интересно.
Давай) В мене є бажання з такими людьми поспілкуватися.Брате, у мене є знайомі, зацікавлені створенням гурту, який би лабав клубний музняк в живу... Тобто їх як раз і цікавить драм"н"бейс, ер"ен"бі, хіп-хоп, фанк, єйсід-джаз, тощо... Якщо бажаєшь - могу скинути контакти.
А мені, наприклад, дуже подобається, як Азіан Даб Фондейшн в живу грають, та і Продіджи теж... Самому б цікаво було б таке залабати!
Хоча р-н-б....... це кал

Ні, я виступаю противником засилля електронних барабанів у живому дуБасів плані рекомендаціі, бажано щоб барабанщик мав електронні барабани, це я так, зрозумів після декількох років спроб грати електронну музику. звичайно є багато акустичних драмерів які валать ОГОГО, але як на мене, це дуже важливий єлемент, який створює справжний драм енд басс, а не його акустичний варіант...

Є ще бажаючі? )
- Baracuda BAZ
- Baracuda BAZ
немотивована заявка не може претендувати на статус аргументу і до уваги не приймається.ankank wrote:Рабб - лажа.
По перше Рабб грає не зовсім Д'нБ'-сові партії, а по-друге його рівень гри достойний того, що б бути принаймі проміжним орієнтиром для друмерів, які вирішили податись на електронні поля. Зокрема, плюсом є наявність відносно великої кількості його відео в мережі і техніки гри для однієї руки.

Не знаю як там Рабб, а от KJ Sawka дійсно класний драмер!
Вона випадково не "Active Search" називаєтсья?Блін, от що називаєцця ідея витає в повітрі! Пару днів тому в нас, у Львові хлопці серйозно вирішили Д'н'Б групу зварганити, є МС, діджей і ще там хтось, а їм друмера і не вистачає..
ДЖоні Рабб крутий перець!!