Вот виникла така мисля набити собі якесь тату на барабанну тему. Малюнків в неті найшов не так багато.... короче, хто має якісь ескізи для тату, якусь інфу в неті - викладуйте
п.с. Цікаво подивитись на тату драмерів, які тут зареєстровані (якшо мають канєшно). Фотки своїх тату тоже можете закинути в тему
Простіше знайти людину, яка намалює бажаний ескіз, а з ним уже підеш до тату-майстра. Можу, між іншим, порадити дуже гарного художника, який за скромні гроші намалює вам ескізи.
Marco wrote:Простіше знайти людину, яка намалює бажаний ескіз, а з ним уже підеш до тату-майстра. Можу, між іншим, порадити дуже гарного художника, який за скромні гроші намалює вам ескізи.
ну можна знайти і художника... але всетаки цікаво подивитись на тату наших драмерів
У меня, например, татуировка с барабанами совсем не связана, простая абстракция.
"Кто к восемнадцати созрел, Бог Ананаса уже сьел" (Holy Ananas - Дети Ананаса)
"Вышел в поле как-то раз и увидел Ананас. Весь кровавый он лежал, много он людей сожрал" (Holy Ananas - Gore Ananas)
Ну, на тот момент я еще не занимался барабанами, поэтому даже мысли такой не возникло. Если решу еще что-то делать, то подумаю о барабанной тематике
"Кто к восемнадцати созрел, Бог Ананаса уже сьел" (Holy Ananas - Дети Ананаса)
"Вышел в поле как-то раз и увидел Ананас. Весь кровавый он лежал, много он людей сожрал" (Holy Ananas - Gore Ananas)