Коротко:
Другий день ПроРoка пішов на пси через фінансову неспроможність оранізаторів.
Зазначені в "афіші" гурти вимагали (!!!), щоб їм влашували десь концерт без гонорару! Також дуже хотіли виступити Carcass, але просто не знайшлося їм місця. От ми з друзяками сходили на такий коцерт за 50 гр. Навіть трошки поспілкувався з басистом Finntroll.
Marco wrote:Коротко:
Другий день ПроРoка пішов на пси через фінансову неспроможність оранізаторів.
Зазначені в "афіші" гурти вимагали (!!!), щоб їм влашували десь концерт без гонорару!
Ты серьезно?
Pearl drums, Paiste cymbals
Учиться, учиться и учиться (с)
Абсолютно. Оскільки другий день фестиваля провалився, Finntroll, Rotting Christ i Darzamat (для Carcass i Stratovarius часу вже не було, інший клуб знайти не вдалося за такий короткий термін - о 16:00 оголошено, що другого дня фестивалю не буде, о 21:00 вже почався концерт у клубі "Чеширський кіт") проявили ініативу й сказали, що готові виступити без гонорару. Так і сталося. Тому й ціна за віхід смішна була - 50 гр. Інформація 100% правдива.
Ахааахах, Я там был. У нас как раз начинался концерт когда нам сказали что мы закругляемся в 21:00, потому что приедут финские металисты ) Пришлось играть половину песен запланированых. А вообще забавно выглядела толпа у входа.
тільки шо з поїзда.. реально повний піздєцайший піздєц. їхали спєцом на другий день, і от тобі) зате уважуха роттінгам (від яких і так фанатів завжди) і фінтролям, які запропонували виступити задарма, але не судилось... ах да.. не читав всіх коментів, але думаю, шо за конц в чеширському коті забули згадати. типу на чайці запустили мульку, шо мовляв в "коті" на 7годину таки відбується конц з роттінгами, тролями за символічну 10ку, потім вже за 30ку, а зупинолось все на... потім вже на афішці в клубі стало ясно, шо конц буде в 9тій + за 50грн. як було важко дивитись в очі білорусам, які в 10 (здається чи 11) мали їхати в мінськ((( всетаки залишились, але не надовго. да і конц почався сам десь біля 10тої.. ах забув, що і ціну підняли в 2 рази!!! о це нормально така х$%??? особисто мені не було шкода 100ки, але з принципа я і дахуя народу, серед яких були і гості з волгограда, зауралля, білорусії звалили, бо не подобався сам підхід. на вокзалі вже і рєчьовки зявились проророккккк.... вощем брєд, не спав 2 дня.йду пити водку
KEEP THE HORNS RISING METAL BROTHERS AND SISTERS!!!
Miklos | 20.07.09 19:55:07