Drumbulldog, Varfolom, я вам доверяю. а ну ка в трех словах суть статьи!

заранее: ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!
Moderators: unklemoses, Модераторы
а ты понемногу, не спеши, лично мне интересна статья, осилил без проблемNeskwik wrote:блин, а я читать не буду. так многа букав. и без этого хватает читать.
Drumbulldog, Varfolom, я вам доверяю. а ну ка в трех словах суть статьи!![]()
![]()
еще из бука стали делать.Drumbulldog wrote:ооо...клен...такя ж он теж суперстар зливаю - мож надумаю вернутись до сонора
а там кажись ще 4-й "форс" був - їх всього ж чотири нових..?
вот добрый человекVarfolom wrote:а ты понемногу, не спеши, лично мне интересна статья, осилил без проблемNeskwik wrote:блин, а я читать не буду. так многа букав. и без этого хватает читать.
Drumbulldog, Varfolom, я вам доверяю. а ну ка в трех словах суть статьи!![]()
![]()
надумывай, есть расширенной комплектацииDrumbulldog wrote:ооо...клен...такя ж он теж суперстар зливаю - мож надумаю вернутись до сонора
а там кажись ще 4-й "форс" був - їх всього ж чотири нових..?
еще короче,Neskwik wrote: тогда коротко: гретч - рулит!!
прости ты тожеNeskwik wrote:Макс, извини. Я забыл, тема про Сонор. Все. Молчу, меня здесь нет. Ушел. Не сердись, пожалуйста
для початку дочекаюся поки прийде моя суперстаровська бочка 24*18....якщо виявиться такий самий шлак як решта Суперстара, то треба буде вже шось серйозно думатиNeskwik wrote:І нафік тобі той сонор. Замов Реноун з 24" і буде мясо))))
а доступне замовлення драмів по індивідуальному плану - скажем дві бочки, без малого, і томи від 10 до 18 включно з 13" і 15"?Varfolom wrote:надумывай, есть расширенной комплектации Bass Drum 22" x 20",Snare Drum 14" x 6.5", Tom Tom 10" x 6.5", Tom Tom 12" x 7", Floor Tom 14" x 12", Floor Tom 16" x 14"
ні, річ не в тому, "північно-американський клен" мається на увазі в розумінні охоплення всього американського континенту, а яка держава на півночі цього континенту - Канада....кленів там купа видів, зокрема знаменитий цукровий, але як сировина для кадушок дорогих топових барабанів використовується скелястий (скельний) гірський клен - "north american rock maple"purposeful wrote:Ну во-первых запустив поиск я приятно был удивлен, когда в результате оказалось, что канадский клен есть, а вот северо-американского, как вида в ботанике нет. Возможно я плохо искал, поправьте, если, что.
дуже діляться і відрізняються. Річ у тому, що в систематиці як рослин так і тварин з часів дарвіна, тобто вже понад півтора століття, панує (і слава богу!) генеалогічний підхід щодо визначення спорідненості видів - простіше кажучи - види можуть рости (бігати) ледь не на різних континентах, але за наявності в них спільних предків вони оголошуються спорідненими і займають сусідні місця в систематиці, при тому їх зовнішній вигляд може докорінно різнитися, головне зараз для вчених - ДНК, по них і встановлюють генетичну близькість чи віддаленість видів один до одного.........purposeful wrote:Во-вторых собственно деревья между собой врядли делятся на бюджетки и топы, разве что наружный слой плотнее серцевины.
ну це було б верхом шахрайства брати по 500-1000 баків за один том і ліпити лише верхній шар крутого клену, топи робляться однозначно з повністю високоякісного дерева.purposeful wrote:скоріше за все таку якісну і цінну деревину використовують у верхньому шарі (багатошарового) шпону для отримання дорогої і якісної поверхні топових драмів
ну простори Канади не менші за Сибір, і при тому думаю, що державне регулювання і здоровий глузд дозволяють раціонально використовувати ті ресурси з поправкою на відновлення. Куди простіше, напевно, вирубати половину тайги в Росії, давши хабара в мінекоресурсів і місцевому губернаторуpurposeful wrote:Інакше весь канадський клен пішов на драмси, але з нього ше роблять багато чого цінного: меблі дорогі, інші музичні інструменти і т.д.