Пенопласт на стенах себя оправдывает?

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

drew
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by drew »

STARSAW wrote:Я взагалі то спитав поради в тому що потрібне дотримання інтерєру а не забадяжити все на кучу,такщо пінопласт і вагонка буде 100% питання стоїть в тому що покласти між ними,а гулу небуде приміщення маленьке,та всі ізолюючі матеріали повинні бути над пінопластом,та під вагонкою.
не ну я с тібя німагу. ессі в тебе буде приміщення маленьке, та ще й покрите вагонкой, то там просто нема чого робити барабанам. повір краще на слово, а ні -то переконайся сам. :lol:
Cанек
Постоянно на этом сайте

Post by Cанек »

Сделай себе ломаный потолок и можешь хоть вагонкой!!!!!
А лучше плотную ткань,как уже не раз говорилось, на м. вату, но не в провис, а закрипить рейками в квадраты. Получатся "подушечки". Рефленные стены + ткань - будет бомба.
А для интерьера ткань возьми в ромашки!
STARSAW
на drummer.org.ua я живу

Post by STARSAW »

Це я блін з вас неможу з вашою тупою бла-бла-бла
я поставив двічі запитання не про то як вам ненравиця вагонка а про то що можна покласти 2 слойом,це приміщеня кімнатка в якій неможна стіни оббити тканиною наружним слойом,все повинно бути під вагонкою або під ще чимось і це без варіанту,Прошу по темі а не з власних переконань і відповідати тим хто це робив а не хто так думає.
ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Image
STARSAW
на drummer.org.ua я живу

Post by STARSAW »

Cанек:

Сделай себе ломаный потолок и можешь хоть вагонкой!!!!!
А лучше плотную ткань,как уже не раз говорилось, на м. вату, но не в провис, а закрипить рейками в квадраты. Получатся "подушечки". Рефленные стены + ткань - будет бомба.
А для интерьера ткань возьми в ромашки!
----------------------------------------------------------------------------------
Приміщення є технічним і неможе бути обшите тканиною... бо буде срака!!!!!!!!!!!!!
Image
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

Baracuda BAZ wrote:ну ти впертий як стадо баранів!
Якщо так, то дай мінвату ЗАМІСТЬ пінопласту в конструкції з дерев'яних направляючих(мін.10) і постав дерев'яну вагонку.
а по суті ти, з таким підходом заслуговуєш бути відісланим городами.
і перш ніж говорити про "..тупу бла бла бла", навчився би читати і вдумуватись що тобі відписують.
бо
Чітав чітав ніхера непоняв
- це ключова твоя фраза
Image
STARSAW
на drummer.org.ua я живу

Post by STARSAW »

Йопти я вибачаюсь ну ви геть зовсім це ппц,я задав конкретне питання а ви влаштували дискусію сприводу того як я незрозумів,якщо вам нема що порадити то навіщо писати аби писати
а ну да +1 повідомлення :wink:
Image
Eugeniy
на drummer.org.ua я живу

Post by Eugeniy »

Есть в Днепре реп-база на Кирова..
Там решили по звукоизоляции так:
просчитывали пенопласт - дорого..
сделали следующее..
Берецца материал , называемый Изовер (Izover) - это в люом строй магазине есть..
И дальше отрезаюцца полосы от потолка до пола, заворачиваюцца в полиэтилен и прикрепляюцца на стене рядками.
(Он со стекловатой, поэтому, шоб не чесацца постоянно, заворачиваем в полиэтилен, кроме этого, полиэтилен создает такой "чехол" для изовера и не дает ему распасца)
Сверху (больше для эстетики) вешается грубая ткань (типа парусины)
Вид - как в лучших студиях ЛондОна и Парижа
:wink:
Первая фраза посетителей, когда они зашли в помещение была "А где эхо?"
:lol:
если хотите, нащелкаю фоток на базе - выложу, оцените..
Да..
И по деньгам это вышло все на помещение 4 на 8 метров (с потолками 4 метра) где-то баксов 200 максимум.. притом, что тканью заделали даже потолок..
Опять же, случись пожар - пенопласт это пипец..
А изовер не горит.. мы его спецом поджигали - он свернулся в зюзю но не загорелся и дыма и вони не дал..
:)
Baracuda BAZ

Post by Baracuda BAZ »

Eugeniy - все правильно зробили, молодці. Ісовер - це і є мін вата, яка не горить, так що справді до безпеки +1.

Звичайно цікаво. викладай фотки, буде наглядний приклад
Image
Post Reply