Дайте будь-ласка пару порад початківцю
Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы
Re: Дайте будь-ласка пару порад початківцю
дякую я так і думав шо так натягуються пружини..
- Тарас696
- Барабанщик тут уже давно ;)
Distemper wrote:біьше сили це зрозуміло. Як саме це впливає на звук? Вони більше шуршать? Більший або менший сустейн чи атака дробнкіка? Я саме це мав наувазі.
если хочешь играть рок и панк рок и у тебя металлический малый то 42 пружыны-это самое оно. у меня макстон глубокий-6, вчера поставил 42 струны- звук просто не сравнить с тем что был с 20ю струнами, стал обьемнее, плотнее, сустейн стал короче, но это даже к лучшему, потому что обертоны лишние меньше слышно, атака резче, ну вобщем макстон не узнать! Советую! Пластик можешь взять aquarian-studio x, по соотношению цена/качество-просто отлично! будет стоить + - 100 грн. лучше брать пластик с напылением. он подписан "coated".
дякую. Просто я так розумію чим більше пружин тим шерше кріплення головне шоб воно влізло в аматі ато хз як там тих 42 пружини по розмірам.
- Slava McSyutenko
На якій це мові написано, чи діалект?Distemper wrote:Просто я так розумію чим більше пружин тим шерше кріплення головне
Українській. просто помилився в слові "ширше" і написав "шерше"
- Baracuda BAZ
неправильно розумієш - підструнник знаходиться на резонаторному пласті, а кріплення - на кадушці і струни натягуються кріпленням-стрейнером натягуючи ремінці чи, як тобі підказали, витинанки з пластикових банок. Придивись до фотки.Distemper wrote:дякую. Просто я так розумію чим більше пружин тим шерше кріплення головне шоб воно влізло в аматі ато хз як там тих 42 пружини по розмірам.
Тобто, купуєш і прикручуєш до кадла систему натяжки і фіксації (див. те.що Слава викладав раніше) пружини і саму пружину. Часто з пружинами стрічки для натяжки ідуть в комплекті, але не завжди. Далі просто - стрічку в провушини пружини і в затискачі стрейнера. Всьо

дякую за відвповідь по цьому питанню все зрозумів.
помоєму пане ви занадто ліниві, погугліть трошки а потім вже питайте, бо дурниці питаєте періодичноDistemper wrote:дякую за відвповідь по цьому питанню все зрозумів.

ні. просто цікаво думку фахівців. Можливо і питання дурнуваті , але вони мене цікавлять тому , що завжди приходилося грати на вже готових догянутих та відстроєних ударних . А тут не те що не відстроєні , а ще і вимагають рерстврації. Тимбільше для чого тоді був створений розділ ? Шоб тут питали порад професіонали чи шо?Dmee3 wrote:помоєму пане ви занадто ліниві, погугліть трошки а потім вже питайте, бо дурниці питаєте періодичноDistemper wrote:дякую за відвповідь по цьому питанню все зрозумів.
П.С. Якби я там всіх гітаристів-початківців які задавали мені питання чи просили поради вшивав не дуже було б гарно...
Та чувак просто хоче поспілкуватись з драмерами от і все...Dmee3 wrote:помоєму пане ви занадто ліниві, погугліть трошки а потім вже питайте, бо дурниці питаєте періодичноDistemper wrote:дякую за відвповідь по цьому питанню все зрозумів.

саме так. В мене теж питаютсья на різних форумах порад гітарерро. Але я ж їх не посилаю в гугл. Бо шоб загуглити багато розуму не треба (і не факт шо ти знайжеш то шо тебе цікавить) , а от запитатися порад і думки на форумі в досвідчених драммерів це інше..

саме такТа чувак просто хоче поспілкуватись з драмерами от і все...

я к тому что это чтото новое, впервые слышу,Тарас696 wrote:ну тогда действительно хз, но все таки я сторонник отключения машинки после игры на малом))
просто ради фетиша можно все что угодно

- Slava McSyutenko
Усталость металла - есть такое понятие. Старые барабанщики времён СССР все рекомендовали отключать пружину после игры.Dmee3 wrote:я к тому что это что-то новое, впервые слышу,
просто ради фетиша можно все что угодно
Slava McSyutenko
усталость металла ведь возникает в следствии знакопеременных напряжений, а при просто натянутой пружине они не должны возникать.
усталость металла ведь возникает в следствии знакопеременных напряжений, а при просто натянутой пружине они не должны возникать.
Каждый из нас обладает определенным количеством отведенных сердцебиений, подобно часам, отсчитывающим секунды, приближающимся к нулевой отметке.
Йду сьогодні купувати паралон та пластіки для заглушки ударних. Ато томи і флор том дуже "дзвинять". Питання кразе заглушувати знизу плистіка чи поверх?( томи,флор томи)