Mapex или Tama?

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Angry Metallist
колотушечний фахівець

P-122TW

Post by Angry Metallist »

Drunya писал(а):
Что вы думаете о Pearl P-122TW.Как он вам по сравнению с HP200.Ход легче?Есть ли какие-нибудь приемущества кроме Powershifter ? Те кто играл на той и на другой ,поделитесь впечатлениями.

По балансу очень хорошая педаль , стоят нормальные пружины . Хоть и нет кейса но 122 лучше чем 200 , а ещё она дешевле
У мене P-122TW. Я задоволений. Скоро вже три роки буде, як я на ній граю. Був момент, коли я взяв Кобру (спрапед Power Glide), пограв на ній з тиждень, потім віддав - я не можу на ній зіграти і половину того, що дозволяє мені ця педаль - P-122TW. Кобра набагато важча. Правда, вона хороша для статичних малюнків з двома ногами (8, 16-ті). Я повернувся до P-122TW - відчуття таке, ніби ноги почали літати. Я ще пробував Yamaha Flying Dragon 9410 - вона ще крутіша, як на мене, але дорожча вдвічі. Я також пробував і 200 Таму - гірша (для мене теж заважка).

Лёша, Друня с Сахалина !!! (Модератор AZ ) 8)
Angry Metallist
колотушечний фахівець

Re: P-122TW

Post by Angry Metallist »

Angry Metallist wrote:
Лёша, Друня с Сахалина !!! (Модератор AZ ) 8)
Да я в курсе! Друня, если что-то не понятно, я напишу по-русски! Обидеть никого не хочу. Просто я думаю, наши русские братья-барабанщики не имеют проблем с пониманием украинского языка.

Я сьогодні апгрейднув P122-TW - замінив рідні перловські колотушки на дерев"яні кобрівські (фото). Факін КУЛ!!!!!!!!!

Завтра зроблю фотки і створю нову тему :)
Drunya
Пластики уже рвал...

Post by Drunya »

Везет вам !А в нашем брутальном Южно-Сахалинске днем с огнем таких штук не найдешь :evil:
Post Reply