Наша кухня (кто на чем играет)

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Drumbulldog
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: Наша кухня (кто на чем играет)

Post by Drumbulldog »

purposeful wrote:але чому тоді інженери Сонора не ставлять їх на SQ2, Delite, Classix. Я напевно скористуюся порадою, хоча це буде складно, але за ради істини - це має сенс.
як на мене все просто - собівартість продукту зросте, якщо стандартний сет з 5 точок, то 4 пари литих - от і маєш не менше 300 баксів.....думаю, в делайта куди продуманіша акустично кадушка, ніж в форса. І ще одне, що важливо - смак, а це річ суб"єктивна, розрахунок йде на те, що людині може просто подобатися сустейн з катаними, а ні - хай апгрейдує на литі.
Всі знають про чудодійну властивість дайкасту "витягувати" звук семі-про і "майже" про на півголови вище.
Спробуй, не обов"язково зміни тобі сподобаються, це справа смаку, але головне почути сам факт різниці :idea:
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

Погоджуюсь, але Delite та Force 3007 взагалі не можна порівнювати бо вони за конструкцією, якістю деревини за дизайном дуже різні. Тому і акустично і в ціні різні. Але що до якісті виконання, то Force 3007 дуже достойний продукт і в своєму семі-про рівні і поки явний конкурент іншим брендам. А от з приводу апгрейду на литі для Force 3007, по-перше чи буде настільки глобальний ефект, при таких витратах а по-друге якого виробника литих обрати. Сонор випускає тільки 14" для малих барабанів.
Zmiewski

Post by Zmiewski »

purposeful wrote:Костя, а Вы что уже в заказ включали новинки?
Только Смарт Форс. Сонор мы не развиваем
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

Понял, спасибо Костя, я так и предполагал. Т.е. если заказывать, то только из Германии?
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

purposeful wrote:Delite та Force 3007 взагалі не можна порівнювати бо вони за конструкцією, якістю деревини за дизайном дуже різні
Ніхто й не сперечається :)
purposeful wrote:з приводу апгрейду на литі для Force 3007, по-перше чи буде настільки глобальний ефект, при таких витратах
ефект буде однозначно, але, наголошую - невідомо чи припаде він тобі до смаку, тому, як я вже казав, зроби просто - знайди в своєму місті людину з суперстаром, попроси його зняти і позичити тобі одну-дві пари ободів, скажімо з 10 і 12 тома, можна і з 14 або 16, чим більший том, тим різниця його звуку з катаними і литими буде більшою, бо великі томи на семіпро мають паскудну властивість заводитись і гудіти, а дай каст з цим ефективно бореться. Ну а малий - окрема тема, теж при можливості спробуй.
purposeful wrote:якого виробника литих обрати
2 варіанти: Тама і Гібралтар. Найважчі і ціни нормальні.
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

Якщо я колись на це наважусь, то чи випускає Гібралтар: 8" на 5 болтів, 10" на 6 болтів, 12" на 6 болтів, 13" на 6 болтів, 14" на 8 болтів, 16" на 8 болтів, 18" на 8 болтів, бо якщо чогось не випускає, то точно міняти не буду. А Тама відпадає одразу бо зайві отвори.
Cofyjon

Post by Cofyjon »

purposeful wrote:Якщо я колись на це наважусь, то чи випускає Гібралтар: 8" на 5 болтів, 10" на 6 болтів, 12" на 6 болтів, 13" на 6 болтів, 14" на 8 болтів, 16" на 8 болтів, 18" на 8 болтів, бо якщо чогось не випускає, то точно міняти не буду. А Тама відпадає одразу бо зайві отвори.
какие ещё отворы?
у тамы стандартные обода. точно такие как ты перечислил.
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

А под крепления подвесов? Отверстий никаких нет?
Cofyjon

Post by Cofyjon »

purposeful wrote:А под крепления подвесов? Отверстий никаких нет?
а ты думаешь что и нижние обода с дырками для подвеса? :D
обода у тамы самые обычные, без лишних дырок.
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

Тогда Спасибо! Значит получается только два нижних на барабан. Хорошо, значит они могут продаваться не в комплекте? Тогда, если если можно информацию по ценам.
Cofyjon

Post by Cofyjon »

purposeful wrote:Тогда Спасибо! Значит получается только два нижних на барабан. Хорошо, значит они могут продаваться не в комплекте? Тогда, если если можно информацию по ценам.
они не нижние, они обычные, а с дырками заказывать надо отдельно.
purposeful
на drummer.org.ua я живу

Post by purposeful »

Тогда, извените за неосведомленность, и огласите сколько стоит, пожалуйста.
Mixerok

Post by Mixerok »

Мои dw практически в полном сборе!!!ещё рама боковушка будет и стойка на хай хет 9000 хочу!!! понемногу собираем) :)
Image

Image
Last edited by Mixerok on 14 Jan 2011 20:30, edited 1 time in total.
tank
парадилд уже разложил

Post by tank »

все четко :)
фри строук, йопте ....
Cofyjon

Post by Cofyjon »

ну и как, неужели действительно звучат лучше старклассик мейпла, Серёги Дликина на котором ты писался?
Post Reply