Moderators: Mayo, Модераторы
блин, поясни для тупых - это чё такоеtrem wrote:Литературный Slam "Final Countdown")))))
Казанский поэт и организатор слэмов Айрат Багаутдинов считает наиболее правильным определением следующее: «Поэтический слэм – форма поэтического соревнования, когда поэты в алфавитном порядке читают свои стихи в течение трех минут, а баллы им выставляют пять случайно выбранных зрителей, оценивая отдельно содержание, отдельно подачу»pechkin wrote:блин, поясни для тупых - это чё такоеtrem wrote:Литературный Slam "Final Countdown")))))
Як на мене - лайно повне - ці слеми. Переважно купка підлітків, які "возомніли" себе супер-пупер-креативно-геніальними особистостями, естетизовано і понтово несуть таку брєдятіну, що мама не горюй. Розумію, коли зі слова роблять мистецьку одиницю, як з удару по барабану, а тоді малюнки виписують, але ж то поетика, ціла наука, рими і т.д., а ці "естетизовані індивідууми" переважно примітивні як за формою, так і за змістом. Підігрував я пару разів з гітаристами таким писакам, пам"ятаю, одного разу виступала одна дівчинка з Франківська, так пафосно і нікчемно, а всі сидять і слухають як Хемінгуея, я тоді "втопив" голову в малий барабан і аж скулив зі сміху, бо ж відкрито не личило - то було шосьBaracuda BAZ wrote:в нас такі слеми регулярно проходять - класна штука