Наша кухня (кто на чем играет)
Moderators: unklemoses, Модераторы
- Drumbulldog
- Барабанщик тут уже давно ;)
Re: Наша кухня (кто на чем играет)
Взагалі то давно пора було без змін ціни поставити на 2000 і 3000 форси литі ободи повністю...тоді об"єктивно можна починати говорити про конкуренцію з тим же суперстаром, а так навіть при досягненні якості суперстара ціна вища + треба апгрейдити всі ободи на литі......це не закид в сторону любителів сонора, бренд легендарний фактично, це швидше роздуми стосовно саме форс серії.
А якщо врахувати, що 3000-й форс з клена то при наявності литих ободів та решти рівних показників це була б дууже серйозна альтернатива суперстару, все таки клен як не як...
А якщо врахувати, що 3000-й форс з клена то при наявності литих ободів та решти рівних показників це була б дууже серйозна альтернатива суперстару, все таки клен як не як...
- 3ub
- Барабанщик тут уже давно ;)
і забрали липу, тополя береза клен і бук тепер тамpurposeful wrote:Так! Тепер як я розумію цифри відсутні, лаги і кріплення підвісів стали ближче до профі. У лінійку Форс додали бук і це дуже цікаво? А малий 14х6,5 з die-cast мене дуже зацікавив.
Послушать бы сонорчик сначала )))Varfolom wrote:меня шокировал вчерашний тест ДрамКрафт, поярче впечатления чем новый дизайн сонора
по сонору жду предзаказы в личку, скоро должны поступить на склад
А что с драмкрафтом? хорош?
апупенен просто, сказка, даже не хочу сонор слушать)Zartiss wrote:Послушать бы сонорчик сначала )))Varfolom wrote:меня шокировал вчерашний тест ДрамКрафт, поярче впечатления чем новый дизайн сонора
по сонору жду предзаказы в личку, скоро должны поступить на склад
А что с драмкрафтом? хорош?

ACROPOLIS - MEINL, LP, TOCA, GIBRALTAR, GRETSCH, GEWA, SONOR, DRUMCRAFT, MEDELI

Где бы его заценить?
Послушал на ютубе звучит даа, круто, на уровне. Но вид..... я не могу, некоторые бюджетки лучше выглядят.
купи красивые штаны и любуйся) шо за молодежь?)Zartiss wrote:Послушал на ютубе звучит даа, круто, на уровне. Но вид..... я не могу, некоторые бюджетки лучше выглядят.
а послушать еще можно у Санчеса на базе, там ща топовая модель проходит тест драйв
цвет кста белый матовый, просто ахеренно смотрится)

Ну звук это отлично! Для студии, репбазы подойдет. Но если я покупаю барабаны, я хочу чтобы их было не стыдно выставить на сцену.
И пусть звук будет чуть хуже..
-
- на drummer.org.ua я живу
Стосовно die-cast хочу поділитися своїми спостереженнями: Якщо уважно придивитися, то у Сонора їх даже на SQ2 не ставлять і взагалі Сонор дуже обережно використовує їх на малих барабанах. Порівнювати 3007 і Суперстар я б не наважився, бо різний матеріал, інший звук, тільки рівень (про-левел) один. Я також спочатку хотів замінити все на die-cast, а потім замислився - а раптом нічого не вийде?

Помоему в инструменте главное - звук, удобство. внешний вид на саааамом последнем месте.
Можно взять литые у кого-то послушать, если понравиться заменить, если нет - так и оставить.purposeful wrote:Стосовно die-cast хочу поділитися своїми спостереженнями: Якщо уважно придивитися, то у Сонора їх даже на SQ2 не ставлять і взагалі Сонор дуже обережно використовує їх на малих барабанах. Порівнювати 3007 і Суперстар я б не наважився, бо різний матеріал, інший звук, тільки рівень (про-левел) один. Я також спочатку хотів замінити все на die-cast, а потім замислився - а раптом нічого не вийде?
-
- на drummer.org.ua я живу
И где ж их взять на 10 барабанов от 8" до 18", кто такой щедрый?
вот я те говорю, белые матовые просто отпадно смотрятсяZartiss wrote:Ну звук это отлично! Для студии, репбазы подойдет. Но если я покупаю барабаны, я хочу чтобы их было не стыдно выставить на сцену.

На видео видел твои белые матовые ))
Ну смотриться примерно как белые матовые, не больше не меньше )))) Не слишком круто.
Ну смотриться примерно как белые матовые, не больше не меньше )))) Не слишком круто.
окZartiss wrote:На видео видел твои белые матовые ))