3ub wrote:багато прокатчиків тобі на концерт поставлять 2 ББ?
Звісно, що практично ніхто.....але наш драммінг виступами не обмежується, купу часу наодинці просиджуєш, а якщо є своє реп.приміщення - будь-ласка, хоч 4 ББ , просто доведеться на 1 ББ пласт більше брати і все....яж не кажу, наприклад, брати
не кардан, а дві одиночки, це було б дійсно тупо непрактично....а веду до того що більшість карданного народу поняття не мають про 2ББ, як строїти, як воно звучить, так ніби їх ніколи і не було.....як не як на вищому рівні більшість фірмачів двобочкові, і думаю це не прості понти, мол гроші є - можу собі дозволити...
можна і 5 бб коли ти террі бозіо і возиш барабани з собою), а коли нема як реалізувати на виступах і в студії то 2 бб це не практично. але нічого, згадаєте мої слова про продажу))
Молодцом!!! Респект - сет гарний, ідейний....
2 питання:
1)на отому підвісному "третьому" томі справа між флорами грати зручно-то?
2)ГІДЄ ЧАЙНИ???.... їх там не менше 3-4 по логіці речей має бути...
П.С. Фотошоп к чорту! З таким сетом грати треба, а не більма в монітор залупляти
Благодарю Всех кто уже высказал и еще выскажет свое личное мнение!
Спасибо за помощь и поддержку!
А чайны действительно в планах: Sabian HH 16" и Sabian HH Mini-Chinese 14". Благо место есть.
На счет стиля, думаю, что барабанщик не должен ограничивать себя каким-то конкретным стилем,
а должен стремиться сыграть под все, что услышит. Думаю так, и к этому стремлюсь.
По-поводу относительно большого количества барабанов (12), сразу же оговорюсь, что это совершенно не означает, что они должны все одновременно "светиться" на всех углах есть ли в том надобность или ее нет. Считаю, что в каждом конкретном случае их количество должно быть необходимым и достаточным. А вот их совместное присутствие - это прежде всего возможность полноценно развиваться музыкально, не ограничивая себя отсутствием какого-либо барабана.
А еще - это возможность научиться граммотно обращаться с инструментом: собрать, разобрать, удобно расставить и главное - подобрать пластики и хорошо настроить.
Это мое личное мнение.
Тепер бачимо ще плече під хет і 2 плеча під тарілки зліва, там напевне і мали бути чайни
До речі, це все діло разом прикольно було б на раму перенести.....крім того цікаво, що там робить кардан....
на рахунок стилю, спробую вгадати - або щось неважке закручено-інструментальне типу Філіпса, або просто старий добрий хеві чи хард якийсь (Пріст, Мейден), бо всюди решта чайни і ще ефекти там всякі незамінні, про брутал ващє мовчу....