А ось це моя аматька) Впринципі звучить мені подобається як... Міняти навіть не хочеться. Для репетицій і тренувань суперова. Реставрував я її трохи часу)
3ub wrote:ого там у тебя вижу целый склад! амати зачет состояние
Та складу того вже нема)) Я ж на форумі продавав))) А над станом аматі прийшлося добре попотіти))) Але воно того варте)
2 Марко: Ну бо нема стойки шоб його повішати=))) Треба щось купити дешевше Б\у... незнаю де... на форумі шось ніхто не продає((...
І ше клемп треба з плечем 45см. Тоді і нові фото будуть. Якшо куплю все що треба))
Shaggy wrote:А ось це моя аматька) Впринципі звучить мені подобається як... Міняти навіть не хочеться. Для репетицій і тренувань суперова. Реставрував я її трохи часу)
Voron wrote:прикольно...
только изнутри бочка как-то стрёмно смотрится
Вона просто трохи волога, бо протирав від пилюки її))) І ще там місцями сліди від Вд-40, бо деякі гайки впритик не хотіли відкручуватися так приржавіли)
Чува, так ты её изнутри наждаком, немного маслом для просветки текстуры дерева, и лаком в один слой с балончика )))))
Производство барабанных тюнеров и девайсов, металлические малые. Востановление и кастом-шоп барабанов. Сегментная и круговая обрезка тарелок. Ремонт педалей любой сложности. 098-431-63-04 Тарантул