Rogers (Since 1849) возрождаются

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

ViPeR
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by ViPeR »

PND wrote:от я шось не розумію .... дивлюся на фото і бачу шо лаги точно такіж як і в мене...і обода...бувають такі аматі?)) дякую)).
Ну, скажу прямо на бас-барабані коли я купив свій інструмент, зі сторони резонаторного пласта не було 3-х болтів, які його натягують, тому я пристосував туда аматівські, ну і обода на ББ теж аматівські, т.я. рідні не дожили, а на рахунок лагів, я тебе розчарую, ти або погано дивився, або одно з двух ... :lol: зроблю детальніше фото, і викладу тут-же тоді ти подивишся ше раз, і тоді скажеш свою остаточну думку, а для порівняння, я сфотографую і ту аматі яку мій знайомий тримає у мене тичасово, це так би мовити зітре всі непорозуміння ...
Мені вже і не таке закидували, казали що це взагалі Made In Lviv :shock:, і до цих пір доказують, але вони не можуть зрозуміт того, що коли приїхав той у кого я купив цей інструмент (він лабає в англійському цирку-шапіто), то я його сам зустрічав, я не думаю що людина по дорозі з Англіїї додому, він заскочив у Львів і притарабанив цю установку мені ...
Post Reply