Amati.Яку модель взяти?Гляньте сюда!Як вам ця..?

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

shafa
Пластики уже рвал...

Post by shafa »

galiley wrote:2 shafa : Я і сам бачу що 300 то за багато,тай 250 забагато як на мене за самі барабани,хоча може я не правий.
1)Що саме тебе не влаштовувало в твоїй ударці?
2)А якщо та ціна зависока то яка ціна на Аматі Супер є середньою?Враховуємо
тільки барабани.
мене ікраз практично все влаштовує:))) в мене супер аматі (для тебе перший варіант) і їх можна апгрейджувати, а аматі класік не варті апгррейду))) краще збивай ціну, забирай перший варіант, а на лишні гроші купуй педаль! + вбитий хардвайр можна позичити у друзів тарабанщиків.... і ше я тут замітив шо протупив минулого разу: це получаєтьься він зкидує Аматі без харди і заліза за 300УЕ???? він шо припух??!!! 120, 130 уе!!! до 150, не більше!! якшо ходячий лохотрон не погодиться, то пошли його подальше і бери другий варіант :lol: :lol: :)
galiley
Пластики уже рвал...

Post by galiley »

2 Baracuda BAZ: привіт,я тебе бачив у нас на рок львів юей.Там ще один чувачок дав номер(в нього аматі супер) і пообіцяв фотку.Я пізніше всім покажу,навідуютесь сюди.
про овали зрозумів але як їх перевірити, а про кромку не дуже.якщо там обода то що перевіряти на столі??де ти найшов таких весільних лабухів і яка в тебе модель аматів?
galiley
Пластики уже рвал...

Post by galiley »

shafa wrote: мене ікраз практично все влаштовує:))) в мене супер аматі (для тебе перший варіант) і їх можна апгрейджувати, а аматі класік не варті апгррейду))) краще збивай ціну, забирай перший варіант, а на лишні гроші купуй педаль! + вбитий хардвайр можна позичити у друзів тарабанщиків.... і ше я тут замітив шо протупив минулого разу: це получаєтьься він зкидує Аматі без харди і заліза за 300УЕ???? він шо припух??!!! 120, 130 уе!!! до 150, не більше!! якшо ходячий лохотрон не погодиться, то пошли його подальше і бери другий варіант :lol: :lol: :)
угу.припух.
я найшов ше одну. без заліза і педали хлопець хоче ~250$.скоро покажу фотку,а ти глянь чи то така сама як в тебе чи не така,а далі буде видно
Baracuda BAZ
Барабанщик тут уже давно ;)

Post by Baracuda BAZ »

galiley wrote:про овали зрозумів але як їх перевірити, а про кромку не дуже.якщо там обода то що перевіряти на столі??де ти найшов таких весільних лабухів і яка в тебе модель аматів?
на овальність перевіряється просто - рулєткою перемірюєш кадушку без пластика в кількох напрямах по діаметру. Значення повинні бути +/- однакові.
рівність кромки - знімаєш ободи, пластик, ставиш кромкою на стіл. Далі дивишся чи є зазори між столом і кадушкою - якщо є більші міліметра, це погано, бо пластик не рівно прилягає і звук робиться гірший. В принципі не смертельно, але потрібно буде знайти людину, яка грамотно(!) зніме рівну(!!) фаску із постійним заданим (!!!) кутом. короче геморой.

Лабухів знаходиться просто, вони тусуються у Львіві на "точці". Точку попалю потім, воне вже десь переїхала, я запитаюсь. Просто раніше, до "синтезаторно-ноутбучної ери" вони лабали вживу, з живими інструментами в т.ч. барабосами. Заробляли незле, зажиточні кроти купували Аматі, а деяким з них вдавалось навіть перекупити в консерваторіях Премєри і супер Цин'и.

ХЗ яка в мене Аматя:
22" - ББ
13",14" - томи без звороток (почав доробляти зворотку, але не знайшов обод на 13" і забив)
18" - флор зі звороткою
14"х5,5" - дерев'яний малий
6",8" - бонги (сині, не з мого комплекту)

всьо громурно-перламутрове
Image
MadDrummer
Стукач

Post by MadDrummer »

shiT
Новый участник

Post by shiT »

galiley wrote: я найшов ше одну. без заліза і педали хлопець хоче ~250$.скоро покажу фотку,а ти глянь чи то така сама як в тебе чи не така,а далі буде видно
Очень дорого, я пол года назад брал амати в очень хорошем состоянии с медью, неплохой педалью Омега и пойдущей стойкой под хэт за 220$.
Tu Dolor!
galiley
Пластики уже рвал...

Post by galiley »

shiT wrote: Очень дорого, я пол года назад брал амати в очень хорошем состоянии с медью, неплохой педалью Омега и пойдущей стойкой под хэт за 220$.
А яку модель брав(діаметри)?таку як тут:
galiley
Пластики уже рвал...

Post by galiley »

shiT wrote: Очень дорого, я пол года назад брал амати в очень хорошем состоянии с медью, неплохой педалью Омега и пойдущей стойкой под хэт за 220$.
А яку модель брав(діаметри)?таку як тут:
http://www.xy4.ho.com.ua/photos/rezunku/rez1.JPG
http://www.xy4.ho.com.ua/photos/rezunku/rez7.JPG
http://www.xy4.ho.com.ua/photos/rezunku/rez2.JPG
Amal`
Carbokiller

Post by Amal` »

shiT wrote:
galiley wrote: я найшов ше одну. без заліза і педали хлопець хоче ~250$.скоро покажу фотку,а ти глянь чи то така сама як в тебе чи не така,а далі буде видно
Очень дорого, я пол года назад брал амати в очень хорошем состоянии с медью, неплохой педалью Омега и пойдущей стойкой под хэт за 220$.
я 7 лет назад купил комплект Super Amati toms: 6",8",12",13",16". Bass drum: 22", Snare: Amati 14x5,5" со стойками и тарелками за 200 у.е. так что ?
Дорожают они. это нормально, особенно если хорошо сохранились. :wink:
Играй пока можешь, а когда уже не можешь, то упади сохраняя ритм...

Image
Image
galiley
Пластики уже рвал...

Post by galiley »

Amal` wrote: я 7 лет назад купил комплект Super Amati toms: 6",8",12",13",16". Bass drum: 22", Snare: Amati 14x5,5" со стойками и тарелками за 200 у.е. так что ?
Дорожают они. это нормально, особенно если хорошо сохранились. :wink:
А в тебе така як на фото??розумію-тут так на око не вгадаєш,але я ж не знаю чи то супер чи прсто аматі,а ти вже передивився на них і маєш знати яка там модельякшо то просто аматя то не охота стільки грошей викидати. :) :)
p.s.-я просто в аматях не розбираюся яка модель як виглядає.як би мене не надули :( :) :D :lol:
Amal`
Carbokiller

Post by Amal` »

Точно такая же.
Если ты не разбираешься, так почитал бы форум, и разобрался. :wink:
Играй пока можешь, а когда уже не можешь, то упади сохраняя ритм...

Image
Image
ZiH
DepUtaD

Post by ZiH »

Как по мне - 2й вариант самый нормальный в соотношении цена/качество, да и вообще Амати-старушка мне всегда нравилась;-)

Цена за СуперАмати без железа/педали и т.д. на мой взгляд - 150-200 у.е. максимум.

По поводу бочки 20" - звучать как 22" она не будет никогда, точно так же, как 22" не будут звучать как 20". Он в клуб принести её точно не позорно, мне 20" бочки Амати, например, всегда больше нравились, чем 22" :wink:
Сильверия (экс-Корн) на 20" бочке играл в принципе, так что смотри сам...

В плане б/у установок - всё ОЧЕНЬ СИЛЬНО зависит от состояния дерева, - это главное, но если состояние дерева предварительно более-менее одинаковое, то при ограниченном бюджете я бы 2й вариант брал. :D
Post Reply