особисто порівнював Ракер з пайстовим Рудом... Звук чимось схожий і впринципі якшо всеті буде Руд та Ракер не думаю що покусаються а щодо сплаву В8 то Сабіан В8 з тим самим Ракером, Амуном, Альфою смисл порівнювати відсутній - різний левл тарілок. А той же Амун приємніше звучить ніж Альфа,типу мякше, а ціна впринципі однакова, хоча кожному своє і вуха у всіх різн, таке моє імхо.
Crow wrote:особисто порівнював Ракер з пайстовим Рудом... Звук чимось схожий і впринципі якшо всеті буде Руд та Ракер не думаю що покусаються а щодо сплаву В8 то Сабіан В8 з тим самим Ракером, Амуном, Альфою смисл порівнювати відсутній - різний левл тарілок. А той же Амун приємніше звучить ніж Альфа,типу мякше, а ціна впринципі однакова, хоча кожному своє і вуха у всіх різн, таке моє імхо.
на В8 тарелках все чашки "каленые", такая технология производства, газовой горелкой раскаляют (размягчают) центр и выдавливают чашку. просто на рэйкерах и рудах чашки не проточенные, преимущественно, поэтому это заметно. хотя вот на райде эклипс чашка точеная и кованная, и там это не заметно
If god created man in his own image, I have no interest in meeting him