Сравнительная характеристика топовых карданов.

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

armet
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: Сравнительная характеристика топовых карданов.

Post by armet »

Ага, и Елиминатор самая худшая педаль в мире :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Почему не вспоминается о функц. Павер шифтер :?: :?: Как знаю я, так ета ф. позволяет регулировать ход педали, то есть ето приспособление позволяющее перемещать всю подножку вперед или назад по отношению к заводской установке. Перемещение подножки вперед (к пластику) укорачивает рычаг педали, что приводит к ощущению большей жесткости. Перемещение подножки назад увеличивает рычаг и делает педаль более мягкой. 4 сторонняя колотушка позволяет так сказать емного изменять звук бочки 8) :surfing:
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Да фігня це все - хтось сидить і на середнячковому кардані з ранку до вечора вигрібає, а хтось триндить тут "то лайно, а то параша, дайте мені аксіс/перл/ДВ і ноги заграють як Родді/Крісті/Террана" - га-га-га - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: от якби до Демондрайва чи Тріка зразу ноги з головою відповідні в комплекті йшли - було би ідеально - наскладав бабла, купив і маєш результат, а то мало того шо за педаль відвали, так ше сиди потім місяцями і займайся - непорядок :shit: :shit:
armet

Post by armet »

Drumbulldog wrote:Да фігня це все - хтось сидить і на середнячковому кардані з ранку до вечора вигрібає, а хтось триндить тут "то лайно, а то параша, дайте мені аксіс/перл/ДВ і ноги заграють як Родді/Крісті/Террана" - га-га-га - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: от якби до Демондрайва чи Тріка зразу ноги з головою відповідні в комплекті йшли - було би ідеально - наскладав бабла, купив і маєш результат, а то мало того шо за педаль відвали, так ше сиди потім місяцями і займайся - непорядок :shit: :shit:
Бюджетний кардан саме гірше вкладення капітала (с) :D :D Я не хочу сказати шо бюджетний кардан набагато функціональніший, а просто якість детале нижча ( наскільки я розумію) 8) Але все таки комусь буде більше подобатись макстон ніж Перл/DW/Тама /Аксіс/ Йамаха, але це не означає що макстон кращий))
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Взагалі-то макстон не належить до "середнячкових" карданів, макстон дійсно лайно, але для крутого вигрібайлова можна мати елімінатор/кобру (за ціною середні) і добрі ноги :!:
я вів до того, що необов"язково мати трік чи демона за 700-800 баксів і постійно ламати голову - "а може є шось краще, треба попробувати, послухати", щоб круто грати, середній рівень карданів в принципі відкриває 98% можливостей видобування звуку і контролю (як і середній рівень барабанів).
armet

Post by armet »

Drumbulldog wrote:Взагалі-то макстон не належить до "середнячкових" карданів, макстон дійсно лайно, але для крутого вигрібайлова можна мати елімінатор/кобру (за ціною середні) і добрі ноги :!:
я вів до того, що необов"язково мати трік чи демона за 700-800 баксів і постійно ламати голову - "а може є шось краще, треба попробувати, послухати", щоб круто грати, середній рівень карданів в принципі відкриває 98% можливостей видобування звуку і контролю (як і середній рівень барабанів).
Вот! Правильна думка! :surfing: Повністю згоден!!!!!!!! :D
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Ну і разом з тим Перл Елімінатор з його купою настройок і якісним виконанням дійсно оптимальний варіант в категорії "середнє+", купив і маєш на роки-роки.... чудова педаль :wink: :!:
armet

Post by armet »

Drumbulldog wrote:Ну і разом з тим Перл Елімінатор з його купою настройок і якісним виконанням дійсно оптимальний варіант в категорії "середнє+", купив і маєш на роки-роки.... чудова педаль :wink: :!:
І знову згоден з тобою.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
unklemoses

Post by unklemoses »

да уж.. некто :wink: джин хоглан и в наш век суперскоростных подшипников, легких сплавов и прямых приводов до сих пор играет на Тама Камко 197-лохматого года, доволен и менять не собирается, кажись. ну а как он играет, думаю знают все..)
If god created man in his own image, I have no interest in meeting him
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

unklemoses wrote:да уж.. некто джин хоглан и в наш век суперскоростных подшипников, легких сплавов и прямых приводов до сих пор играет на Тама Камко 197-лохматого года, доволен и менять не собирается, кажись. ну а как он играет, думаю знают все..)
він так грав, ше коли термінів аксіс/демон/трік світ не знав взагалі, бо їх не було.. :opa: :shit: ...тож нічого дивного, нащо змінювати те що і так чудово стоїть працює....
Post Reply