Думаю, що не раз було таке, що перед репетицією/виступом хтось з вас наприклад пошкоджував долоні, пальці (ясне діло, що випадково ) - а тут скоро виступ/запис!
Як в такому випадку найкраще залікувати рани?
Чи може перчатки заюзати? )
Ділимось своїм досвідом/ідеями!!
P.S. Собі я нічого не порізав)))
Last edited by Ramonsterator on 17 Apr 2012 12:29, edited 1 time in total.
Перед концертом, пальцы дверью прищемил, ой сколько было паники, пальцы как сардельки стали, но сразу приложил холодное, на утро было легче.
Потом еще гитарист какую-то чудо мазь дал, отека как и не было
Я ТАК ЛЮБЛЮ, КОГДА МЕНЯ ХЛЕБОМ КОРМЯТ. МЕНЯ ХЛЕБОМ НЕ КОРМИ, ХЛЕБОМ ПОКОРМИ
_____________contacts_____________ http://facebook.com/johnybit тел. 093-359-09-68(life:) или
099-087-00-25(МТС)
johnybit wrote:Перед концертом, пальцы дверью прищемил, ой сколько было паники, пальцы как сардельки стали, но сразу приложил холодное, на утро было легче.
оо, перший досвід в темі вже є!
запитай у гітариста що то за мазь була
johnybit wrote:Перед концертом, пальцы дверью прищемил, ой сколько было паники, пальцы как сардельки стали, но сразу приложил холодное, на утро было легче.
Завтра увидимся, я сообщу.
_____________contacts_____________ http://facebook.com/johnybit тел. 093-359-09-68(life:) или
099-087-00-25(МТС)
не про руку,но....якось за день до виступу на фесті підвернув ногу в області лодижки,при том так що вона розпухла добряче що майже перестала згинаться і було дуже боляче ходить......в день виступу закинувся нешкідливими знеболюючими таблетками і відлабав аж на ура)
Sneg wrote:не про руку,но....якось за день до виступу на фесті підвернув ногу в області лодижки,при том так що вона розпухла добряче що майже перестала згинаться і було дуже боляче ходить......в день виступу закинувся нешкідливими знеболюючими таблетками і відлабав аж на ура)
та не важливо чи про руку чи ні, суть-то майже та сама!! ))))
а от що знеболюючі знімають набряки - то я не чув))
Sneg wrote:не про руку,но....якось за день до виступу на фесті підвернув ногу в області лодижки,при том так що вона розпухла добряче що майже перестала згинаться і було дуже боляче ходить......в день виступу закинувся нешкідливими знеболюючими таблетками і відлабав аж на ура)
Скоріш за все це був Барабан з Брем Стокер, бо от він літом з мопеда грохнувся і зломав ліву ногу, а вних купа концертів і пришлось з гіпсом їздити виступати! Я його особисто знаю і бачив це диво... народ просто від цього шаленів...
Crow wrote:Скоріш за все це був Барабан з Брем Стокер, бо от він літом з мопеда грохнувся і зломав ліву ногу, а вних купа концертів і пришлось з гіпсом їздити виступати! Я його особисто знаю і бачив це диво... народ просто від цього шаленів...
Crow wrote:Скоріш за все це був Барабан з Брем Стокер, бо от він літом з мопеда грохнувся і зломав ліву ногу, а вних купа концертів і пришлось з гіпсом їздити виступати! Я його особисто знаю і бачив це диво... народ просто від цього шаленів...
Завтра увидимся, я сообщу.
Индовазин гель, такой в зеленой упаковке.
099-087-00-25(МТС)