мама дорогая.....чувак, відволічись на хвилину ві свого "жрачка/ліжко/рєпа", підніми голову і озирнсь довкола....в Україні купа успішних багатих людей, і для них не все так погано, а навпаки - все чудово....drew wrote:Тут два варианта. Либо в Украине все не так и плохо, раз можно быть успешным. То есть весь пердежь в этом топике - фуфло. В чем ты собственноручно подписываешься.
і чому даний топік фуфло? бо тобі, бачне, щось не подобається? дик двері там, на*** там - вали - впєрьод ......
і звідки ти взяв що я підписуюсь під фуфловістю даного топіка? Звідки.....ти вже стаєш схожим на нєвмєняємого...реально...

о...дик ти ще й нєвєжда, в слеєра дофіга бабла, як і повинно бути в групи світового масштабу...і не тільки в слеєра...drew wrote:(а у слеера есть бабло, кстати? скоко?)
Чувак, ти реально нєвмєняємая закомплексована особа - де я писав, що в мене бабло купами валяється? аа? покажи!! цитатник-видумщик ти нашdrew wrote:Собственно бабло в - студию. Засвети бабло Иначе ты снова балабол. Уже не в первый раз причем.