Это наша общая беда дерьмовые инструменты, слабые коллективы

Околобарабанные разговоры.

Moderators: Mayo, unklemoses, Модераторы

Drumbulldog
Барабанщик тут уже давно ;)

Re: Это наша общая беда дерьмовые инструменты, слабые коллективы

Post by Drumbulldog »

drew wrote:Тут два варианта. Либо в Украине все не так и плохо, раз можно быть успешным. То есть весь пердежь в этом топике - фуфло. В чем ты собственноручно подписываешься.
мама дорогая.....чувак, відволічись на хвилину ві свого "жрачка/ліжко/рєпа", підніми голову і озирнсь довкола....в Україні купа успішних багатих людей, і для них не все так погано, а навпаки - все чудово....
і чому даний топік фуфло? бо тобі, бачне, щось не подобається? дик двері там, на*** там - вали - впєрьод ......
і звідки ти взяв що я підписуюсь під фуфловістю даного топіка? Звідки.....ти вже стаєш схожим на нєвмєняємого...реально... 8) 8)
drew wrote:(а у слеера есть бабло, кстати? скоко?)
о...дик ти ще й нєвєжда, в слеєра дофіга бабла, як і повинно бути в групи світового масштабу...і не тільки в слеєра...
drew wrote:Собственно бабло в - студию. Засвети бабло Иначе ты снова балабол. Уже не в первый раз причем.
Чувак, ти реально нєвмєняємая закомплексована особа - де я писав, що в мене бабло купами валяється? аа? покажи!! цитатник-видумщик ти наш :shit: :shit: ти мене питав чи я успішний, я відповів, що так, в тебе перед очима театр галюцинацій? ти бачиш пости, яких ніхто не писав? гм....ну то це не до мене, я не психіатр....
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

drew wrote:дружище, светани тысячи бабла. Весь форум в напряжении. на кону твоя судьба. ответь целиком и полностью за свои слова.
Drumbulldog wrote:ну допусти это лишь втои слова, что я сру. А обосновывать ты не трудишся, Только набрасывать. Флудить то есть. Хорош флудить. Бабло в студию.
Вже!! :shit: Побіг в банк знімать налічку :shit: :shit: чи ти думаєш, що всі, як ти, тримають гроші в порваній шкарпетці :shit: :shit: ... типу от ти написав і я виклав фотку чумадана з баксами.... :shit: :shit: ..дітьо пріроди :mrgreen:
В тебе шото в голові не грає, коли ти таке пишеш....
Ярослав Свирид

Post by Ярослав Свирид »

успешность это вещь относительная! ты согласен бульдог?
Jenia

Post by Jenia »

первоклассный троллинг, пишите еще! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ярослав Свирид

Post by Ярослав Свирид »

Jenia wrote:первоклассный троллинг, пишите еще! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ооо, канешна, это же смысл нашей жизни оживлять форумы :D
drew

Post by drew »

Бульдог
у тебя последний шанс не потерять лицо перед форумчанами и так ОТВЕТИТЬ за базар. а то ты только сезжаешЬ. а это не лучший признак, как бы.
Drumbulldog wrote: В Україні повно людей, які музикою заробляють на життя, і лише нею, так само як і повно акторів, які працюють в державних театрах за 1200 грн в місяць......я говорив про УСПІХ, а це означає заробити куди більше ніж просто прожитковий стандарт для себе і своєї сім"ї....
ТЫ сказал. "я успішний". Вот и обоснуй. не можешь обосновать? НЕ ЗВИЗДИ! А изволил звиздеть, так изволь - обоснуй.

Но ты не можешь. Отсюда твой речевой понос, твое хамство невпопад и попытки неумело понтануться, рассчитанные на детей.

Drumbulldog wrote:Україні купа успішних багатих людей, і для них не все так погано, а навпаки - все чудово....
ну это полность противоречит вашему с серегой нытью про большой успех, которого в украине нет, а на западе -есть. То есть ты ОПЯТЬ ... ну ты понял да?
Drumbulldog wrote: і чому даний топік фуфло? бо тобі, бачне, щось не подобається? дик двері там, на*** там - вали - впєрьод ......
Во как чувака понесло. он уже был Слеером с тоннаим бабла, а теперь он админ и модератори комьюнити драмеров в одном лице. да кто ты такой вообще? ты там отдупляешся вообще? дядя, срочно прийми медикаменты, ты уже давно смешной.
Drumbulldog wrote: ти вже стаєш схожим на нєвмєняємого...реально... 8) 8)
Вот именно. Ты уже похож на невменяемого. Причем очень похож
drew

Post by drew »

дубль пост, не удаляется :oops:
Last edited by drew on 23 Dec 2010 18:59, edited 1 time in total.
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

Киря Свирид wrote:успешность это вещь относительная! ты согласен бульдог?
так, без питань......
тут є суб"єктивна і об"єктивна складова:
суб"єктивна - "успішний той, хто досягає мети, наперед самому собі поставленої"
об"єктивна - "успішний той, хто досяг висот у своїй справі, підняв власне діло, заробив певну популярність і - головне - заробив гроші"

В контексті музичної професії суб"єктивним успіхом може стати, наприклад, досягнення певного рівня техніки і координації, вироблення чіткої ритміки і зіграності з колегами по колективу, а от об"єктивним успіхом в музиці є записи в студії, виступи, тури аншлаги тощо....ну і гонорари звісно....ось так.

Я не професійний музикант, я активний любитель, це моє хоббі, тож натякати мені, що я неуспішний, бо не отримую купи бабла від музики - нелогічно, гроші я заробляю на роботі :wink:
drew

Post by drew »

Drumbulldog wrote:
так, без питань......
об"єктивна - "успішний той, хто досяг висот у своїй справі, підняв власне діло, заробив певну популярність і - головне - заробив гроші"

В контексті музичної професії суб"єктивним успіхом може стати, наприклад, досягнення певного рівня техніки і координації, вироблення чіткої ритміки і зіграності з колегами по колективу, а от об"єктивним успіхом в музиці є записи в студії, виступи, тури аншлаги тощо....ну і гонорари звісно....ось так.

Я не професійний музикант, я активний любитель, це моє хоббі, тож натякати мені, що я неуспішний, бо не отримую купи бабла від музики - нелогічно, гроші я заробляю на роботі :wink:
ты смотри. выпил таблетку и сразу стал нормальным. Видишь как дядя доктор тебе помог. А ты сопротивлялся. :mrgreen:
Jenia

Post by Jenia »

Киря Свирид wrote:
Jenia wrote:первоклассный троллинг, пишите еще! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ооо, канешна, это же смысл нашей жизни оживлять форумы :D
для этого их и придумали :shit:
drew

Post by drew »

Подытожим на нотке шароварного оптимизма. Весь топик так сказать....Автор неизвестен
голос за сценою wrote:чувак, відволічись на хвилину ві свого "жрачка/ліжко/рєпа", підніми голову і озирнсь довкола....в Україні купа успішних багатих людей, і для них не все так погано, а навпаки - все чудово....
Drumbulldog

Post by Drumbulldog »

drew wrote:Бульдогу тебя последний шанс не потерять лицо перед форумчанами и так ОТВЕТИТЬ за базар. а то ты только сезжаешЬ. а это не лучший признак, как бы.
За який базар?? слабоумний ти наш.... шо ти мені гроші тикаєш??! я десь писав, що в мене тонни бабла????
ТИ мене питав "Ти успішний?", я відповів "так, я успішний!"....повторюю - покажи, де я писав, що в мене тонни бабла?? Весь форум бачить, що ти тут розпинаєшся як бабка базарна і ерзер казна що, придумуєш, додумуєш, і т.д.......ти вважаєш всі тупими?
drew wrote:ТЫ сказал. "я успішний". Вот и обоснуй. не можешь обосновать? НЕ ЗВИЗДИ! А изволил звиздеть, так изволь - обоснуй.Но ты не можешь.
чого це я не можу? в мене прибуткова робота, купа контактів з модними людьми і чудові перспективи на майбутнє......ЩО ЩЕ тобі треба як доказ успіху??
drew wrote:ну это полность противоречит вашему с серегой нытью про большой успех, которого в украине нет, а на западе -есть. То есть ты ОПЯТЬ ... ну ты понял да?
ну ти тупий, я в шоці :shock: в цій темі ми говорили про успішність нашої музичної сфери і муз діяльеності, а також про перспективи для початківців....роззуй очі......а в Україні КУПА дууже багатих людей, якізаробляють продажами-купівлями, будівництвом, транспортом, сферою послуг...але як їх успіх стосується музики???!!!

ТИ взагалі січеш на якому ти форумі і в якій темі прро що відписуєш?? в мене таке враження, що в тебе реально туман в голові - елементарні речі плутаєш!!
Ярослав Свирид

Post by Ярослав Свирид »

Drumbulldog wrote:
так, без питань......

википедия и умные книги это тоже вещь не обьективная, так как написана людьми а не высшими силами. Каждый субьект шифрует себе в своей голове свои мысли о мире и и прочем. И зачастую мечтает, или даже стремиться достичь успеха (той вещи которая сделает его счастливым, а это не обязательно бабло)
Ярослав Свирид

Post by Ярослав Свирид »

а и забыл, если субьекта волнует что о нём скажут другие, то он стараеться достичь такого успеха чтоб это впечатляло всех, ну по крайней мере большинство
Last edited by Ярослав Свирид on 23 Dec 2010 19:12, edited 1 time in total.
Voron

Post by Voron »

пацаны реально очень впадлу читать этот бред, хватит :)

Киря Свирид
drew, оставь форумчан в покое, а то нарушаешь их жизненную идилию: работа-форум
братюнь, это
а че никто не выкупает шо юзер сергей тупо троллит?

ну или он по жизни просто такой говнистый я не знаю. тада его нада просто забанить, для профилактики, шоб не разлагал атмосферу форума.

а вообще все кто отписался в теме шо унас все гавно и лалала - можете реально сворачивать манатки и идти продавать пылесосы. в музыке такие люди не нужны. это ж вы и продуцируете все это уныло гавно, которое слушать невозможно, заслоняя собой нормальыне коллективы. унылые, импотентные люди не могут создавать. они только репродуцируют унылое гавно и ноют.
троллинг :)

а за тебя я начинаю уже безпокоиться :) все твои уныло-дерзкие выпады настораживают :)
ну если тебе 16 лет, то это нормально, а вот еси больше...то я уже не знаю...
чем же мы пролитарии назаводахтрудящиеся тебе не угодили аристократу в работененуждающемся? :)
Last edited by Voron on 23 Dec 2010 19:13, edited 2 times in total.
Post Reply