Порекомендуйте палки!

Барабаны, тарелки, палочки и вообще все, чем и на чем вы играете.

Moderators: unklemoses, Модераторы

Ramonsterator
Барабанщик тут уже давно ;)

Порекомендуйте палки!

Post by Ramonsterator »

Привіт народ!
Ось зіткнувся я з невеликою проблемою.
А саме - з тим що мій палочний кругозір досить вузький! :lol: Іншими словами - я спробував мало різних типів палочок!

Хронологія:
- Zildjian Mike Mangini (важкі, з червоного дерева) - були у мене дуууже довго, стерлись накінечники
- ...потім були нонейми...
потім
- Carbostick 5A Silver - зламалась одна, всередині була "пустота"
- потім купив Nova Rock by Vic Firth 5AN - з нейлоновими накінечниками - доволі такі важкенькі, одна через кілька місяців зламалась(
- і потім по дешовці купив дві пари DDrum 5B Hickory - по вазі легші - набагато краще ніж Nova Rock by Vic Firth 5AN. Але недовговічними виявились - почали з'являтись відслоєння дерева, тоді як на Нова Рок такого не було(
- Потім взяв ще Nova Rock by Vic Firth 5BN - але зрозумів що хочу таки 5AN.

Значить питання -
які недорогі палкі порекомендуєте, які б поєднували в собі міцність Nova Rock by Vic Firth 5AN і легкість DDrum 5B Hickory?
Причому обовязковою умовою є нейлонові накінечники, які триматимуться вічно :D (читай - "дуже довго")
Dmee3
Починаючий Експерт...

Re: Порекомендуйте палки!

Post by Dmee3 »

з свого маленького досвіду:
Дерев'яні наконечники на якісних паличках тримаються непогано, досить довго щоб прожити життя самої палички, хоча нейлон теж можна

раджу спробувати дешеві палички в Джемі (стоять у відрі), це відбракований вікфьорс (майже всі) і досить таки непогані палички, баланс суперовий (тільки вибирати все ж треба, їх там зазвичай багацько), коштують 26 грн. пара і служать досить таки довго.

недорогими можна також вважати 3-драмстікс, вони досі (наскільки мені відомо) вартують по 56 грн. 3 штуки і якість у них просто відмінна. Хіба іноді злітають нейлонові наконечники при активній грі, тому якщо не гребуєш їх перед використанням зняти і переклеїти якісним клеєм - ідеальні палички, і в студії Володимирська 71 їх зазвичай коробками, є з чого вибрати...

Також раджу не кидати експериментів з карбостіком - багато хто натикався на браковані - але ті що не браковані живуть довго, і з вагою\балансом\парністю у них все просто чудово.
Image
Image
Ramonsterator

Post by Ramonsterator »

дякую за вичерпну відповідь!
але скажу на користь нейлоновим накінечникам - люблю грати на хеті накінечниками для видобування чотких нот, тому деревяні в мене банально стираються :(
нажаль я не з Києва,
я майже з Рівного, тому прошу краще моделі палок, а не в якому відрі лежать :D надіюсь жарт зрозумілий))

карбостік більше не хочу юзати - вони надто прекрасно абсорбують в себе удари, зараз мені здається що ними в залізі навіть дирку можна вистукать))))

а шо це за 3-драмстікс? можна модель в інеті?

і до речі - хочу прикупить для педа такі палкі як у Джоджо у відеошколі!
Підкажіть шо то за модель, і де їх можна придбати!!!
8)
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

http://www.youtube.com/watch?v=SA5TKuOZXBg

http://www.3drumsticks.com/

продаються у києві, Зінтеко (Студія Володимирська 71)
про інші регіони України не знаю

по моделям ХЗ чесно кажучи, спробуй 3драмстікси
Image
Image
Ramonsterator

Post by Ramonsterator »

хм.. дякую за пораду, пошукаю!
цікаве рішення - 3 палки :))
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Ramonsterator wrote:цікаве рішення - 3 палки :))
ага, 2 пари фактично є три пари, а за рахунок детальної інформації на тілі палки (надрукована на "ручці" палки) можна вибрати кілька ідентичних комплектів
+ в них в межах однієї ваги є багато різних консистенцій дерева (вага) - можна дуже чітко падібрати вагу палок, і навіть висоту їх звучання (наприклад видів 5б палок з нейлоном було шось тіпа 8ми)
Image
Image
Sneg
Креативщик

Post by Sneg »

Dmee3 wrote:
раджу спробувати дешеві палички в Джемі (стоять у відрі), це відбракований вікфьорс (майже всі) і досить таки непогані палички, баланс суперовий (тільки вибирати все ж треба, їх там зазвичай багацько), коштують 26 грн. пара і служать досить таки довго.
VicFirth який продають в Україні і так говняний,оказуїться буває ще брак гівна!?! :|
Image Image
Image snow.dpt(гав-гав)gmail.com
Dmee3
Починаючий Експерт...

Post by Dmee3 »

Sneg wrote:
Dmee3 wrote:
VicFirth який продають в Україні і так говняний,оказуїться буває ще брак гівна!?! :|
прикол в тому що той брак походу справжнього вікфорсу і на ділі особисто для мене справжній вікфьорс живе меньше цього відбракованого)
Image
Image
STEP

Post by STEP »

Я перешел с Vic Firth 5BN Extreme на Vater 5BN Extreme. Выбором доволен :)
Meinl Cymbals
Tama Starphonic Brass 14"x6"
DW Pedals
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Ramonsterator wrote:карбостік більше не хочу юзати - вони надто прекрасно абсорбують в себе удари, зараз мені здається що ними в залізі навіть дирку можна вистукать))))
Тобі не здається, що тут є протиріччя? :) Карбостік як мінімум не гірший для заліза ніж дерево.

Спробуй дорогу серію, наприклад, такі. У мене такі по півроку живуть.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Scrappy

Post by Scrappy »

Goodwood тоже не намного хуже Vater, если не сказать, что то же самое) бывает правда неровности попадаются, но качество классное)
Live Fast, Die Fun
Ramonsterator

Post by Ramonsterator »

Andy Gone wrote:
Ramonsterator wrote:карбостік більше не хочу юзати - вони надто прекрасно абсорбують в себе удари, зараз мені здається що ними в залізі навіть дирку можна вистукать))))
Тобі не здається, що тут є протиріччя? :) Карбостік як мінімум не гірший для заліза ніж дерево.

Спробуй дорогу серію, наприклад, такі. У мене такі по півроку живуть.
я маю на увазі, що в такому випадку юзати карбостіки барабанщику з великим досвідом, більшим ніж мої 2 роки.
оскільки в першу чергу барабанщик мусить відчувати звязок між собою і установкою, залізом,
де палки є звязуючою ланкою. "А оскільки цими палками так зручно лупити по залізу, то чому б і не лупити??" :D

до речі - теж негативний момент - не сподобались мені кілька потертостей, які лишили карбостіки на моєму залізі...
Andy Gone
Главный редактор

Post by Andy Gone »

Боюся, це неможливо. Вони фізично не можуть залишити потертості, бо вони м*якші за бронзу. На тарілках лишаються сліди (так само як і від нейлона і дерева, просто іншого кольору), тому що палки зтипаються об тарілки, а не навпаки.

А лупити можна чим завгодно, це не залежить від матерілау палок, а тільки від нашого мозку.
"Пусть изнутри мы будем иными во всем – снаружи мы не должны отличаться от людей." © Луций Анней Сенека
Ramonsterator

Post by Ramonsterator »

Ну, пане Енді, наприклад ви ж коли сидите за установкою, не задумуєтесь з якою-ж то силою треба стукать, правда?)
Отож бо, це вже діло звички і автоматизму.
А я зараз відточую свою постановку рук, сидіння за установкою, контроль палок і т.д.
Як тільки починав грати - було якось пофіґу, а зараз відчуваю, що під час гри просто напросто зливаюсь з установкою :sohigh:
Watcher

Post by Watcher »

отсоветуюсь также по поводу Джемокских палок по 30ке. Или к Змею за Фатером..тоже отличные.

НО! и там и так палки нужно тщательно выбирать и подбирать пару ибо это бюджетка (как и Нова) и бывают очень большие разбросы параметров палок (при одинаковой длинне и диаметре, разный вес, ровностьи т.п.)

А по долговечности палок могу сказать что проверено лично мной ПРИ любой интенсивности игры даже палка за 30 грн живет полгода если присутствует правильная расстановка точек и точность попадания в центр пласта.
Чаще всего палка ломается от неправильного попадания об обод или об кромку тарелки.
Post Reply