Хто був на drummer.org.DAY? Розкажіть про малі барабани
Moderators: unklemoses, Модераторы
Хто був на drummer.org.DAY? Розкажіть про малі барабани
Просто кому що сподобалось, якшо не важко
Впринципі цікаво послухати про все-все, але зараз стоїть гостра потреба в малому барабані.

Re: Хто був на drummer.org.DAY? Розкажіть про малі барабани
напиши яку музику граїш,щоб було від чого відштовхнутись!x_mad wrote:Просто кому що сподобалось, якшо не важкоВпринципі цікаво послухати про все-все, але зараз стоїть гостра потреба в малому барабані.
- Marco
- Барабанщик тут уже давно ;)
А нащо бути на drummer.org.DAY, аби робити висновки про малі барабани? 

https://shivathedestructor.bandcamp.com/
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
в основному для важкої музики малий підшуковую ))
Думаю всім цікаво буде.
взагалі ти правий, просто здається ще ніхто тему не створив з оглядом інструментів, що були представлені на drummer.org.DAY. Ну і оскільки я підшуковую малий, то вирішив звести все в цю тему. Хай люди пишуть, по гарячих слідах (враженнях), так би мовити. Тільки бажано огляд суто інструментівMarco wrote:А нащо бути на drummer.org.DAY, аби робити висновки про малі барабани?

хочеш гарний малий?-зроби як я!купи собі Пёрл Джиммі Де Грассо!
- Marco
Пекельно плюсуюся. Проте їх зараз немає в продажі, хіба уживаний десь. Я вкотре переконався, що це найкращий малий, на якому я грав.
https://shivathedestructor.bandcamp.com/
DeGrasso дорогий
, мій бюджет 300$ за б/у

он якраз дядя Саша продає "сатурн" не поганий!!!x_mad wrote:DeGrasso дорогий, мій бюджет 300$ за б/у

http://drummer.org.ua/forum/viewtopic.php?f=16&t=16364
бачив, але колір не дуже підходить. Нє, колір кльовий, але з кухнею буде сильно контрастувати, вона червона 

головне саунд...хоча...діло твоє)x_mad wrote:бачив, але колір не дуже підходить. Нє, колір кльовий, але з кухнею буде сильно контрастувати, вона червона
- 3ub
А ти кухню чому під колір очей не підібрав? ))))x_mad wrote:бачив, але колір не дуже підходить. Нє, колір кльовий, але з кухнею буде сильно контрастувати, вона червона
Яка різниця який колір, ти ж хард і тарілки в червоне красити не збираєсся))) Малий то малий, а кухня то кухня, вони можуть бути неоднакового кольору. В деяких кухнях і томи різного кольору є))
- Watcher
Для тажелой музыки можно брать реально ЛЮБОЙ нормальный малый в т.ч за 300 уе. тот же сатурн подойдёт аж засвистит.
В шквале гитары и баса никаких нюансов звучания всеравно не слышно, поэтому главное - атака, громкость (общая) и более менее качество дерева, харда и т.п.
Т.е. малые среднего уровня Сатурн/Перл мастерс/Тама артвуд и т.п. катят аж бегом.
В сути любой малый (тип конструкции) можно настроить как любой (звук). Т.е. даже пиколо настроить низко и жирно, а "ведро" настроить высоко и сухо..вопрос пласта и как ты будеш тянуть болты.
В шквале гитары и баса никаких нюансов звучания всеравно не слышно, поэтому главное - атака, громкость (общая) и более менее качество дерева, харда и т.п.
Т.е. малые среднего уровня Сатурн/Перл мастерс/Тама артвуд и т.п. катят аж бегом.
В сути любой малый (тип конструкции) можно настроить как любой (звук). Т.е. даже пиколо настроить низко и жирно, а "ведро" настроить высоко и сухо..вопрос пласта и как ты будеш тянуть болты.
ти мої малі барабани слухав-пробував?
Есть!Marco wrote:Пекельно плюсуюся. Проте їх зараз немає в продажі, хіба уживаний десь. Я вкотре переконався, що це найкращий малий, на якому я грав.