Гучність гри. Сила удару.
Moderators: Mayo, Модераторы
Гучність гри. Сила удару.
Стикнувся з проблемою драмера, який з повною силою валить по барабанах. В результаті глушить всіх і вся, грати в таких умовах нереально. Отже питання: "Як дати барабанщику зрозуміти важливість сили удару та що таке динамічні відтінки і як їх застосовувати?"
Також будь-ласка порадьте, якщо маєте літературу/відео-школи про це.
Також будь-ласка порадьте, якщо маєте літературу/відео-школи про це.
Re: Гучність гри. Сила удару.
Пригласите на репетицию скрипача. Или флейтиста. Или пофиг кого, главное чтоб без подзвучки. Сразу тихо играть прийдется 

попробуйте базу может другую, где заглушка лучче...
- Baracuda BAZ
- Барабанщик тут уже давно ;)
Стиль мелодік дез:)пригласите на репетицию скрипача. Или флейтиста. Или пофиг кого, главное чтоб без подзвучки. Сразу тихо играть прийдется
Таки так) але з силою ударів проблеми явні...даа, на шевченка база таки гудить
- Baracuda BAZ
а пробували з ним для початку поговорити про то спокійно і конструктивно?
може він ще поки зелений і навчиться, може є якісь об"єктивні причини чого він так грає. Перш за все грати тихіше повинна бути його воля) силою нікого не заставиш. Зрештою дезню, хоч і мелодік, гладячи УДАРНУ установку не грають.
Наприклад скрутити гучність в репетиційці з максимуму в гітаристів теж не на першому році занять виходить
вдома себе обмежують, щоб сусіди не замочили, а на рєпі відриваються
Взагалі то, в ідеалі, треба піти до якогось толкового викладача, який би поставив удар і пояснив підхід. Тоді все піде в правильному руслі
може він ще поки зелений і навчиться, може є якісь об"єктивні причини чого він так грає. Перш за все грати тихіше повинна бути його воля) силою нікого не заставиш. Зрештою дезню, хоч і мелодік, гладячи УДАРНУ установку не грають.
Наприклад скрутити гучність в репетиційці з максимуму в гітаристів теж не на першому році занять виходить

Взагалі то, в ідеалі, треба піти до якогось толкового викладача, який би поставив удар і пояснив підхід. Тоді все піде в правильному руслі

Та ну... то стереотип. драми сильно міняють звучання.Зрештою дезню, хоч і мелодік, гладячи УДАРНУ установку не грають.
В мене особняк) з тим проблем нема.Наприклад скрутити гучність в репетиційці з максимуму в гітаристів теж не на першому році занять виходить
А вы на каком языке его просите играть по-тише? Если музыкант не слышит просьб коллег, так его преподаватель не спасёт. Такого куда не целуй, везде будет *опа. 

intelldrummer.com
- Baracuda BAZ
[sarcasm]Не якось не було часу[/sarcasm] Звичайно, що я казав,щоб пробував тихіше, але от думаю, як би не дістати його з тим.lactarius то ви З НИМ про то спокійно говорили?
Краще порадьте якусь літературу чи відеошколи про сабж, про техніку, про важливість того.
-
Є в мене такий друг драмер. Йому пофіг які барабани і які тарілки. Він фігарить як дурний, і що йому не говори- йому пофіг.
Тоже свій чувак... а може і той самий)Є в мене такий друг драмер. Йому пофіг які барабани і які тарілки. Він фігарить як дурний, і що йому не говори- йому пофіг.
- Marco
У вас там із акустикою приміщення проблеми. На власному досвіді пересвідчився, що в правильному приміщенні навіть найпотужніші барабанщики не можуть заглушити інших музикантів. Згадаймо Джона Бонема з його страшною просто силою гри, хоча й, прошу не забувати, правильною постановкою удару. В цьому й суть - рок музика однозначно вимагає потужної гри барабанщика, проте щоб все це діло не звучало як шум, потрібно вміти грати. Сподіваюся, я зумів правильно сформулювати свій погляд на проблему. 

https://shivathedestructor.bandcamp.com/
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
Малых нужно иметь, как жену. Cначала поиграть на всех в округе, потом купить один. Но раз в пару месяцев под пиво с друзьями поигрывать на их малых © Watcher
-
Його часом не Олег звати?lactarius wrote:Тоже свій чувак... а може і той самий)Є в мене такий друг драмер. Йому пофіг які барабани і які тарілки. Він фігарить як дурний, і що йому не говори- йому пофіг.