1) взагалі більшість барабанщиків яких я бачив/чув прижимають колотушку до пластику, я думаю це не являється помилкою а взагалі можна грати першим способом і другим,так як звуки які ти отримаєш після цих двох різних ударів будуть відрізнятися, наприклад якщо вдариш і прижмеш колотушку то звук буде більш коротший і приглушений, якщо вдариш і відпустиш зразу то звук буде більш повнішим та басовішим те як ти будеш грати я думаю ти сам маєш вибирати (ох яка рифма гарна ) я думаю ще техніка буде залежати від того яку музику будеш грати, якщо якесь мсяо то навряд чи ти будеш відпускати колотушку так як у тебе часу не вистачить , а от якщо граєш щось спокійне чи блюз чи джаз,фанк то можеш відпускати , такий саунд більш підійде до такої музикиAlexInRage wrote:Вот у меня вопрос.
1) является ли ошибкой "вдавливание" колотушки в пластик, правильно ли я делаю, что даю колотушке отскочить? а как делаете вы?
2) если я все правильно делаю, как расслаблять ногу? Натянуть пружины посильней?
3) Боюсь, что если привыкну играть на сильно натянутых пружинах, не смогу играть на чужих педалях. А как у вас?
сорри за многабукаф)
2) якщо не будеш відпускати колотуху то просто став носок на педаль та й буде тобі відпочинок для ноги, якщо пружини не натянуті наскільки сильно що треба прикладати зусилля щоб втримати її
3) якщо будеш довго грати на своїй педалі з сильно натянутими пружинами то відразу як пересядеш на чужі то звичайно грати буде погано, не комфортно.Налаштовуй свої педалі тільки під себе,яби тобі було добре грати